Anke Veld

ANKE VELD is NKdeE schrijfprogramma dat (online geschreven) fictie produceert die zich voornamelijk afspeelt in de publicatietijd ervan. Het is allemaal heel erg real time en dus ook nogal moeilijk om bij te houden. Het lijkt het leven wel.

Momenteel wordt er geschreven aan ‘ANKE VELD’

Het is nergens en nooit geheel duidelijk wat er nu precies tot deze ‘netroman’ behoort en wat niet. Een en ander vloeit heden samen in dit:

HET DAGBOEK VAN ANKE VELD

hieronder links naar oudere versies van de teksten op miraheze.org:


De 8 Geschiedenissen

LORENATHAN
ROBESTHER
LODEMAAIKE
ANNAJORIS

Klik op een naam voor een Afloop

Over Anke Veld

Anke Veld is het ongelooflijk actuele, soms tweetalige netgebeuren dat al sinds 1996 in real time op uw eigenste internet wordt gepubliceerd, o.a. via een Kathedraalrichting op http://www.nkdee.be/nkdee/av.html of de Kathedraalsateliet op ankeveld.blogspot.com

Tijdsgebrek verplicht echter de auteur van dit gebeuren, zoals Laurence Sterne’s verteller Tristam Shandy, voortdurend tot complexe uitstelmaneuvers, aflopende verontschuldigingen achterhaald door nieuwe, maar wederom niet na te komen beloftes.

Het gaat traag, dus, héél traag. Soms denk ik dat Anke Veld enkel in mijn hoofd bestaat. 

Anke Veld draait rond 8 hoofdpersonages (ja ik weet het, de Warsowski’s rommelen ondertussen op Netflix wat aan met het idee) die verwikkelt zijn in 8 geschiedenissen waarvan de Afloop ook nog ’s ingewikkeld is.

Klik op een naam voor een Afloop

LORENATHAN
ROBESTHER
LODEMAAIKE
ANNAJORIS

Een gedachte over “Anke Veld

Reacties zijn gesloten.